Top 10 mesaje de 1 Aprilie

Top 10 mesaje de 1 AprilieSunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie.

Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracatAm auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine! Astept raspuns!

Vii sa ma vizitezi la spital ca sa afli ca de fapt a fost o pacaleala de 1 aprilieIti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident, a dat o masina peste mine, iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior, de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa afli ca de fapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.

Pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilieDesi nu vreau sa-ti stric ziua vreau sa te anunt ca am fost depistat cu cancer si doctorul mi-a mai dat maxim o luna de zile de trait. As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilie.

A studia inseamna a te indoi de inteligentaA studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.

Vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilieAstazi este ultima zi din viata mea. Am decis sa-mi iau zilele. Sa stii ca te iubesc mult. Sa vii la mine pentru ca vei gasi un bilet de adio in care vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilie!

Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultimaTraieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.

Sunt insarcinata cu noi atributii la serviciIubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: Sunt insarcinata cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si marire de salariu!

De 1 aprilie cu BulaDe 1 aprilie, Bula se gandea cum s-o pacaleasca pe mama lui. Ajunge el acasa si ii spune „Mama tata e spunzurat in garaj”, aceasta cand a auzit fuge repede in garaj, se uita nici urma de spanzurare… vine Bula si zice „Teapa de 1 Aprilie… tata… e spunzurat in pod…”

Inteligenta te urmaresteInteligenta te urmareste… dar tu esti mai rapid.


Mai multe mesaje felicitari de 1 Aprilie

Lasă un răspuns