Mesaje de 1 Iunie 2018

Mesaje de 1 Iunie 2017Copilaria e varsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zambet curat. Copilaria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Sa va bucurati de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselieCopilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De ziua copilului... iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!De ziua copilului… iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

Poezie de Ziua copiluluiDe-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet ... La multi ani!Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!

Copilaria-i o adiere de vant.E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

La multi ani tuturor copiilor!Copilaria e cadoul pe care ni-l da viata. Sa ne bucuram de ea. La multi ani tuturor copiilor!

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se jucaCea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta! La Multi Ani!


Mai multe mesaje felicitari de 1 Iunie

Lasă un răspuns