Top 10 mesaje de 1 Iunie

Top 10 mesaje de 1 IunieUn copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet ... La multi ani!Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!

1 iunie, ziua in care te-ai nascut tuAstazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

De ziua copilului... iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!De ziua copilului… iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!Un 1 iunie fericit! La Multi Ani de ziua copilului!

La multi ani copile drag!Sa-ti pastrezi meu zambetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

La multi ani de 1 Iunie!Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de 1 Iunie

Lasă un răspuns