Sfintii Adrian si Natalia: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfintii Adrian si Natalia: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

La Multi Ani, Adriana! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

Draga Adriana, esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Primeste asadar, din partea mea, multe ganduri bune, urari de sanatate si un La multi ani din suflet!

Vreau sa iti urez toate cele bune, de Adrian si Natalia! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!

E ziua ta, draga Natalia! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!

De ziua numelui tau, Iti doresc noroc, fericire si sanatate. Sa ti se Indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Adrian/Natalia!


Mai multe mesaje de Sfintii Adrian si Natalia

Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sf. Adrian si Natalia!La multi ani Adrian! 26 AugustAdriana, la multi ani de ziua numelui! 26 AugustDe ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani Adriana!La multi ani, Natalia! 26.August - Sf. Adrian si NataliaFie ca Sarbatoarea Sf. Adrian si Natalia sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire


Mai multe felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

Lasă un răspuns