Mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan 2018

Mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan 2017In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfantul al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

Onomastica fericita Vasile!Iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta. Onomastica fericita!

La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi ... La multi ani!Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani Vasile!Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani Vasile!

La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nici o secunda trecuta! La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!

Sfantul Grigore pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Grigore pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta.

Sfantul Ioan pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ioan pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta.

La multi ani, Ioana!Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Ioana!

La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Lasă un răspuns