Top 10 mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Top 10 mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si IoanNe gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani Vasile/Grigore/Ioan!

La multi ani de ziua numelui tau!In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfantul al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

Va doresc o zi cat mai frumoasa de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi cat mai frumoasa de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Ioan!Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Ioan!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Grigore!Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Grigore!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani Vasile!Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani Vasile!

La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!

La multi ani Vasile si Vasilica!De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani Vasile si Vasilica!

La multi ani de sfantii Vasile, Grigore si Ioan!Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi AniCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Lasă un răspuns