Sfantul Dumitru: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Dumitru: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Dumitru

Sfantul Dumitru – 26 octombrie. In credinta populara, anul este impartit in vara si iarna. Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele. Aici gasiti mesaje de sfantul Dumitru, urari de Sfantul Dumitru, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Dumitru

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!

Cel mai frumos la multi ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!


Mai multe mesaje de Sfantul Dumitru

Felicitari de Sfantul Dumitru

Sfantul Dumitru – 26 octombrie. In credinta populara, anul este impartit in vara si iarna. Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele. Aici gasiti felicitari de sfantul Dumitru, imagini de Sfantul Dumitru, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Dumitru

La multi ani, Dumitru, Dumitra, Dumitrache, Dimitrie, Dumi, Mitrut, MItru, Mitica, Mitel, Dumitrica, Dumitrita, Demetra, Mita, Mimi. Sfantul Dumitru sa va ocroteasca mereu!La multi ani Fie ca Sf. Dumitru sa te ocroteasca mereu.La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Dumitru!Sfantul Mare Mucenic Dimitrie sa va ocroteasca mereu viata, sa iti dea putere sa iti implinesti visele si sa iti astearna in cale numai bucurii. La multi ani!La multi ani de Sf. Dumitru!Iti doresc ca Sfantul Dumitru, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu, sa iti calauzeasca pasii spre munti de bucurie si sa iti lumineze calea in viata. La multi ani fericiti, acum si intotdeauna!


Mai multe felicitari de Sfantul Dumitru

Felicitari muzicale de Sfantul Dumitru

Felicitari muzicale de Sfantul Dumitru. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Dumitru pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Dumitru

Lasă un răspuns