Top 10 mesaje de Sfantul Dumitru

Top 10 mesaje de Sfantul DumitruZiua numelui pe care il porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelorMulta sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat. La multi ani de Sfantul Dumitru!

La Multi Ani, Dumitru!La Multi Ani, Dumitru!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet.Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

Cu ocazia zilei onomastice vreau sa-ti transmit un minunat la multi ani!Cu ocazia zilei onomastice vreau sa-ti transmit un minunat la multi ani!

La multi ani! Ziua numelui tauLa multi ani! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Dumitru!

In aceasta zi deosebita iti doresc totIn aceasta zi deosebita iti doresc tot ce-i mai bun in viata si un calduros la multi ani!

Sper sa fiu primul care iti spuneSper sa fiu primul care iti spune la multi ani de aceasta zi deosebita in care se sarbatoreste ziua Sfantului Dumitru.

In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericireIn aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.

La multi ani Dumitru si abia astept ca sa sarbatorim aceasta frumoasa zi.La multi ani Dumitru si abia astept ca sa sarbatorim aceasta frumoasa zi.


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Dumitru

Lasă un răspuns