Mesaje de Sfantul Andrei 2017

Mesaje de Sfantul Andrei 2017Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador! La multi ani de Sfantul Andrei!

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Sanatate si numai bucurii de sarbatoarea Sfantului Andrei!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii de sarbatoarea Sfantului Andrei!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapadaIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craciun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati!

Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani Andreea!Este doar inca o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani Andreea!

La Multi Ani, de Sfantul Andrei!Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata. La Multi Ani, de Sfantul Andrei!

La multi ani Andreea! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!La multi ani Andreea! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani de Sfantul Andrei!Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani de Sfantul Andrei!

La Multi Ani Andrei si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!La Multi Ani Andrei si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Din toata inima iti urez un sincer La multi ani de Sf. Andrei!In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La multi ani de Sf. Andrei!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Andrei

Lasă un răspuns