Top 10 mesaje de Sfantul Andrei

Top 10 mesaje de Sfantul AndreiE o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!

Sfantul Andrei sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioaraIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Andrei, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurieAndrei, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatosFelicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, ANDREI!

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viataIti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani Andrei!

Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viataAndreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viata. Sfantul Andrei e cu tine !

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunataDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

La multi ani, draga Andrei!La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

La multi ani si fie ca Sfantul ANDREILa multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zileFelicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Andrei

Lasă un răspuns