Mos Nicolae: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mos Nicolae: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Mos Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum mesaje si urari de Mos Nicolae, mesaje si urari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit, si sa traiesti fericit. La multi ani de Sf. Nicolae!

Niciodata seara nu e mai frumoasa ca atunci cand il asteptam pe mos Nicolae. Sufetele noastre sunt mai pline de speranta ca niciodata. Hai sa redevenim pentru o clipa copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare.

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca, Nimic sa nu-ti lipseasca!


Mai multe mesaje de Mos Nicolae

Felicitari de Mos Nicolae

In fiecare an, Mos Nicolae vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti, dar si in cele ale adultilor. Trimite acum felicitari de Mos Nicolae, felicitari de Sfantul Nicolae si ganduri frumoase celor dragi!

La multi ani, Nicolae si Nicoleta!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Nicolae!Scrisoare catre Mos NicolaeScrisoare catre Mos NicolaeTe rog să aduci sănătate și fericire prietenilor mei de pe facebook! Mulțumesc frumos!Scrisoare catre Mos Nicolae!


Mai multe felicitari de Mos Nicolae

Felicitari muzicale de Mos Nicolae

Felicitari muzicale de Mos Nicolae. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Mos Nicolae pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Mos Nicolae

Lasă un răspuns