Top mesaje si felicitari de dragoste


Am vrut sa aflu ce-i iubirea. Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate… am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine…

 Sa iubesti inseamna sa dorestiSa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.
A iubi inseamna a darui mereuA iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire, nu te mistui, ci… traiesti!
Tu esti floarea vietii meleTu esti floarea vietii mele, alta floare nu gasesc, tu esti totul pentru mine, eu pe tine te iubesc!
Daca as amaneta un gram din dragostea mea pt tineDaca as amaneta un gram din dragostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva …
Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avutIubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…
Ziua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea candZiua in care voi inceta sa te iubesc nu poate fi decat aceea cand voi inchide ochii pentru totdeuna.
Dragostea este alcatuita dintr-un singur suflet careDragostea este alcatuita dintr-un singur suflet care locuieste in doua trupuri.
Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.Dragostea inseamna o calatorie si nu o destinatie.
2 cuvinte , 8 litere , un singur inteles2 cuvinte, 8 litere, un singur inteles: “Te iubesc”


Felicitari de dragoste

Dragoste Da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut, te voi saruta o ora si te voi iubi o viata!

Da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut, te voi saruta o ora si te voi iubi o viata!

Dragoste Iti voi fi mereu alaturi ... pentru ca tu esti iubirea vietii mele!

Iti voi fi mereu alaturi … pentru ca tu esti iubirea vietii mele!

Dragoste De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa!

De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa!

Dragoste I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

Dragoste Te iubesc!

Te iubesc!

Dragoste Dragul meu te iubesc!

Dragul meu te iubesc!

Felicitari muzicale de dragoste - Felicitare muzicala de dragoste

Felicitare muzicala de dragoste

Lasă un răspuns