Top 10 mesaje de noapte buna

Intre un milion de zileIntre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna!

Nu conteaza cat de departe esti … esti mereu in gandurile mele! Noapte buna.
De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!
Ati spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!
Astept o raza de luminaAstept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!
Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii … adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna!
Mi-e dor de tine si noapte buna!Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde! Totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun: mi-e dor de tine si noapte buna!
Ingerasul meu. As vrea sa fiu un inger ce se strecoara in visul tau dar si tu sa fi ingerasul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.
Cu genele negrite de somnic iti trimit un dulce pupic si un mesaj sa iti amintesti sa fii fericita sa zambesti scuze de deranjul mic vinovatui un pupic. Noapte buna!
Prognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pentru maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!

Felicitari de noapte buna

Felicitari de noapte buna - Noapte buna
Felicitari de noapte buna - Noapte buna!
Felicitari de noapte buna - Noapte buna!
Felicitari de noapte buna - Noapte buna!
Felicitari de noapte buna - Noapte buna, prieten drag, Ingerii sa-ti cante-n prag, Somnul sa ti-l ocroteasca, Vise dulci sa-ti daruiasca!
Felicitari de noapte buna - O noapte linisita va doresc, romani de pretutindeni!

Lasă un răspuns