Botez: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Botez: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Botez

Mesaje de botez, poezii despre botez, SMS de botez, mesaje pentru botez, urari de nou nascut, mesaje de botez facebook

Bine ai venit pe lume! Acum, cantarul pe care te afli este un spatiu imens. Iti dorim sa te faci mare cand lumea va fi un spatiu prea mic pentru tine.

Cu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lume! Fie ca razele acestei sarbatori sa aduca lumina si bucurie in viata ta. Bine ai venit!

Bine ai venit in viata noastra! Sa ne traiesti!

La botezul tau iti uram multa sanatate, curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea ta! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericita!

Botez fericit poezie: Un copil face familia mai fericita Dragostea mai puternica Rabdarea mai mare Mainile mai ocupate Noptile mai lungi Zilele mai scurte Si viitorul mai luminos. Botez fericit!


Mai multe mesaje de Botez

Felicitari de Botez

Felicitari de botez, felicitari despre botez, felicitari pentru botez, felicitari de nou nascut, felicitari de botez facebook

Un copil e o minune, ce vine in aceasta lumeSa va bucurati de darul pretiosSa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!Dumnezeu sa va binecuvanteze noul nascut!Creat pe aripi de vis, un copil coboara printre noi ca o stelutaDumnezeu sa aiba grija de micul ghemotoc


Mai multe felicitari de Botez

Felicitari muzicale de Botez

Felicitari muzicale de Botez. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Botez!


Mai multe felicitari muzicale de Botez

Lasă un răspuns