Cele mai frumoase mesaje felicitari de Botez

Cele mai frumoase mesaje felicitari de BotezBine ai venit pe lume! Acum, cantarul pe care te afli este un spatiu imens. Iti dorim sa te faci mare cand lumea va fi un spatiu prea mic pentru tine.

Cu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lumeCu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lume! Fie ca razele acestei sarbatori sa aduca lumina si bucurie in viata ta. Bine ai venit!

Bine ai venit in viata noastraBine ai venit in viata noastra! Sa ne traiesti!

Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericitaLa botezul tau iti uram multa sanatate, curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea ta! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericita!

Botez fericit poezieBotez fericit poezie: Un copil face familia mai fericita Dragostea mai puternica Rabdarea mai mare Mainile mai ocupate Noptile mai lungi Zilele mai scurte Si viitorul mai luminos. Botez fericit!

Un pic de tatic, un pic de mamicaUn pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune…

Poezie de BotezPoezie de Botez: Ai venit, dorit, pe lume, Esti mic si inca n-ai nume, Iti vom da noi, la botez, Insotit de Sfantul Crez. Dragul nostru printisor, Parintilor

Felicitari de ziua botezuluiFelicitari de ziua botezului! Odata cu botezul, bebelusul vostru nu are numai mama si tata, acum are si un inger care va veghea asupra lui pe tot drumul vietii!

Botez fericitFie ca Dumnezeu sa-ti daruiasca un curcubeu pentru fiecare furtuna, un zambet pentru fiecare lacrima si o rezolvare pentru fiecare situatie grea aparuta in viata! Botez fericit!

Lumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o steaLumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o stea. Sa va traiasca!


Mai multe mesaje felicitari de Botez

Lasă un răspuns