Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua Profesorului

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua ProfesoruluiDragi profesori, aceasta este ziua in care, traditional, va adresam, cele mai sincere urari de bine, de sanatate si de implinire. Dumneavoastra sunteti cei cu care, fiecare dintre noi, a inceput lectia vetii. Daca suntem buni, e meritul dumneavoastra. La multi ani de ziua profesorului!

La multi ani de ziua profesorului!Va doresc multa sanatate, ani lungi si realizari frumoase, bunastare familiilor, putere de a continua lucrul pe care il faceti cu atata har si daruire. La multi ani de ziua profesorului!

La multi ani dragi profesori!La multi ani dragi profesori! Va aduc cuvinte de multumire pentru munca imensa si rabdarea pe care o depuneti in educatia noastra.

La multi ani doamna profesoara!In spatele fiecarui om bogat sau sarac, celebru sau nu, se afta un dascal. Iar primul dascal care de sculpteaza caracterul si sufletul este neindoielnic, invatatorul. La multi ani doamna profesoara!

La multi ani domnilor profesori!La multi ani tuturor celor care daruiesc cea mai mare parte a timpului lor, copiilor! La multi ani de ziua profesorului!


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Profesorului

Lasă un răspuns