Sfantul Ioan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Ioan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Ioan

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Aici gasiti mesaje de sfantul Ioan, urari de Sfantul Ioan, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ion/Ioan.

Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. La multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra.

Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ioan cat mai frumoasa!

Felicitari, dragul meu Ionel, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de voie buna. La multi ani!


Mai multe mesaje de Sfantul Ioan

Felicitari de Sfantul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

La mulți ani! Sf. Ioan sa te ocroteasca mereu!La multi ani Ioan si Ioana!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Ioan!La mulți ani! Sfantul Ioan sa te ocroteasca mereu!La multi ani, Ioana, Ionica, Ionela, Nela, Ionica, Oana, Ivana, JanaLa multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Ioan!


Mai multe felicitari de Sfantul Ioan

Felicitari muzicale de Sfantul Ioan

Felicitari muzicale de Sfantul Ioan. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Ioan pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Ioan

Lasă un răspuns