Cele mai frumoase mesaje si felicitari de Sfantul Ioan

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul IoanSa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. La multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare ziSfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra.

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!

La multi ani de ziua numelui, Ioan!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ioan cat mai frumoasa!

La multi ani, Ionel!Felicitari, dragul meu Ionel, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de voie buna. La multi ani!

La multi ani de ziua numelui vostruLa multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire si zile imbelsugate!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani de Sf. Ioan!E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani de Sf. Ioan!

Fie ca aceasta zi de Sfantul Ioan sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitateFie ca aceasta zi de Sfantul Ioan sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!

Sfantul Ioan sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!Sfantul Ioan sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Este ziua ta Ioan/Ionel/Ion/Ioana!Este cea mai frumoasa din tot anul, pentru ca este ziua ta!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Ioan

Lasă un răspuns