Sfantul Stefan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Stefan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Stefan

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.

Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi! La multi ani!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!


Mai multe mesaje de Sfantul Stefan

Felicitari de Sfantul Stefan

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite felicitari cu ocazia zilei lor de nume.

Stefania, la multi ani de ziua numelui! 27 DecembrieLa multi ani Stefan si Stefania!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Stefan!Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sfantul Stefan!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Stefan!La multi ani, Stefania. Sanatate, fericire cu ocazia zilei tale de nume!


Mai multe felicitari de Sfantul Stefan

Felicitari muzicale de Sfantul Stefan

Felicitari muzicale de Sfantul Stefan. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Stefan pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Stefan

Lasă un răspuns