Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Stefan

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul StefanSfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi! La multi ani!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de paceIti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan!Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putereLa multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui flutureIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul ciocarliei ss la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

Sper ca sarbatoarea Sfantului StefanSper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

La Multi Ani Stefane!Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani Stefane!

Toate gandurile mele sunt la tine Stefane!Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Stefan

Lasă un răspuns