Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 Iunie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 IunieLa Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La multi ani de Ziua Copilului!Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului!

La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra!La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lumeLa Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor!La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si mereu cu zambetul pe buze. Sa va bucurati si sa cresteti frumos. La multi ani!

La multi ani copil frumos!Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

La multi ani, puiutul meu drag!Sunt mandra ca esti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiutul meu drag!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!


Mai multe mesaje felicitari de 1 Iunie

Lasă un răspuns