1 Iunie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

1 Iunie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de 1 Iunie

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.

La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului!

La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zambetul pe buze si viata voastra sa fie asemeni unui cer senin.

La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.


Mai multe mesaje de 1 Iunie

Felicitari de 1 Iunie

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.

Poezie despre copilarie: La multi ani de 1 Iunie!La multi ani pentru toti nepotii mei! 1 IunieDragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!1  Iunie 2017 La multi ani tuturor fie mari, fie mici!Copilul meu drag voi fi mereu langa tine, in fiecare an, in fiecare clipa! La multi ani de 1 Iunie!La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra!


Mai multe felicitari de 1 Iunie

Felicitari muzicale de 1 Iunie

Felicitari muzicale si animate de 1 Iunie pentru copii.


Mai multe felicitari muzicale de 1 Iunie

Lasă un răspuns