Sfintii Vasile, Grigore si Ioan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfintii Vasile, Grigore si Ioan: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

In fiecare an, pe data de 30 ianuarie, sunt praznuiti Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur. Aceasta sarbatoare semnifica unitatea crestinilor. Aici gasesti mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan, urari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan, mesaje pentru cei care poarte numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan.

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani la toti care poarta numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan!

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani la toti care poarta numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan!


Mai multe mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

In fiecare an, pe data de 30 ianuarie, sunt praznuiti Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur. Aceasta sarbatoare semnifica unitatea crestinilor. Aici gasesti felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan.

La multi ani de Sfintii Trei Ierarhi Vasile, Grigore si Ioan!La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sf. Vasile, Grigore si Ioan!30 Ianuarie Sf Vasile, Grigore si IoanCelor care poarta numele Sfintilor Trei Ierarhi Vasile, Grigore si Ioan le doresc santate si fericire. La multi ani!La mulți ani pentru toți ce poartă numele Sfinților Vasile, Grigore si Ioan!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Vasile, Grigore si Ioan!


Mai multe felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Felicitari muzicale de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Felicitari muzicale de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Lasă un răspuns