Cele mai frumoase mesaje de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si IoanDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani la toti care poarta numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan!

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest numeIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan!

La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan!

La Multi Ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoaseDe ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani la toti care poarta numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan!

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi ... La multi ani!Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani!

La Multi Ani celor care poarta numele sfintilor trei Ierarhi Vasile, Grigore si Ioan!Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani celor care poarta numele sfintilor trei Ierarhi Vasile, Grigore si Ioan!

La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!

La multi ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Nelu, Ionel, Ionela, Vasilica!Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Nelu, Ionel, Ionela, Vasilica!

La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Lasă un răspuns