Sfintii Constantin si Elena: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfintii Constantin si Elena: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Vreau sa iti urez toate cele bune, de „Constantin si Elena”! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!

Cu ocazia zilei onomastice, Iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de Impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!


Mai multe mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Felicitari de Sfintii Constantin si Elena

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Elena La multi ani!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!La multi ani Constantin si Elena!La multi ani ... cu ocazia sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena!La multi ani pentru toti ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!La multi ani Constantin, Costel, Costică, Costin, Costinel, Costi, Costeluş, Elena, Ileana, Lenuţa, Constanţa, Constantina, Leana, Nuţi!


Mai multe felicitari de Sfintii Constantin si Elena

Felicitari muzicale de Sfintii Constantin si Elena

Felicitari muzicale de Sfintii Constantin si Elena. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfintii Constantin si Elena pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfintii Constantin si Elena

Lasă un răspuns