Cele mai frumoase mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfintii Constantin si ElenaCele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Vreau sa iti urez toate cele bune de Constantin si ElenaVreau sa iti urez toate cele bune, de „Constantin si Elena”! Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca mereu!

Cu ocazia zilei onomastice, Iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucuriiCu ocazia zilei onomastice, Iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de Impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La multi aniCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!E ziua ta, draga Elena! Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe Impliniri!

E primavara, e soare si e ziua numelui tauZi de sarbatoare! E primavara, e soare si e ziua numelui tau! La multi ani drag prieten, sa ramai peste ani la fel cum esti acum!

La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra taLa Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume Il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca...Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se Implineasca!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Constantin si Elena

Lasă un răspuns