Marți, 15 August 2017 – Adormirea Maicii Domnului: Mesaje si felicitari

15 AUGUST 2017 – Adormirea Maicii Domnului – Felicitari si mesaje de Sfanta Maria, felicitari si mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Mesaje de Sfanta Maria

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani de Sfanta Maria!

Ziua numelui tau este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

Fecioara Maria, al carei nume il porti sa-ti calauzeasca pasii pe calea vietii, sa te ridice cand esti la pamant si sa-ti binecuvanteze fiecare moment al vietii. La multi ani binecuvantati!

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Maria mea!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.

Mai multe mesaje de Sfanta Maria


Felicitari de Sfanta Maria

Fecioara Maria să te ocrotească mereu!Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!Sfanta Maria sa va aduca multa sanatate si fericire!La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viataHai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfanta Maria!La multi ani... de Sfanta Maria!Fie ca Sfanta Maria sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!


Mai multe felicitari de Sfanta Maria

Lasă un răspuns