Marți, 15 August 2017 – Sfânta Maria Mare: Mesaje si felicitari

15 AUGUST 2017 – Sfânta Maria Mare – Felicitari si mesaje de Sfanta Maria, felicitari si mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Mesaje de Sfanta Maria

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani, Maria!

Sper sa ramai mereu omul bun care esti, iar zambetul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani de Sf. Maria!

Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani Maria!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Maria mea!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!

Mai multe mesaje de Sfanta Maria


Felicitari de Sfanta Maria

MariaAstazi numele-ti serbam cu drag, Sfanta Maria sa te ocroteasca mereu!Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor!Sarbatoarea Sfintei Maria sa ne gaseasca in pace pe toti. La multi ani pentru sarbatoriti!La multi ani de Sfanta Maria!La multi ani! Sfanta MariaLa multi ani ... cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria!


Mai multe felicitari de Sfanta Maria

Lasă un răspuns